Toppenillustration av Ronneby

Tidigare idag på Facebook fick jag se en verkligen fantastisk illustration över Ronneby. Motivet är påminner om vissa fotografier. Denna illustration är verkligen positiv och färgglad och den innehåller massor av kända landmärken från Ronneby.Jag kontaktade illustratören och frågade om jag fick publicera bilden på bloggen, och fick positivt svar inom några minuter!

Stort tack till Thomas Lähdet - bildens skapare!

Djupaforsklyftan

Djupaforsklyftan är ett häftigt och vackert ställe i Kallinge. Klyftan är 18 m djup! Det är spännande att tänka på hur Ronnebyån smalnar av till bara ett par meter och istället går på djupet, för att sedan lika snabbt återvända till en mer normal bredd!


Här drar det ihop sig!


Smalt! Men 18 meter djup...

Fler bilder vid klyftan

Rejäl modernisering av ronnebybloggen.se!

Äntligen! Efter mycket jobb så har ronnebybloggen.se fått en större uppgradering. En av de viktigaste nya funktionerna är att siten nu är "responsiv". Det betyder att den fungerar fint i både vanligt desktopläge, i surfplattor och för mobiltelefoner.Nu är vi redo för vårens antågande!

Tipsrunda på Karlsnäsgården

På söndagar så ordnar Ronnebys orienteringsklubb tipspromenader. Detta har blivit en stor grej, och det är så många som deltar att parkeringen börjar bli full! Förutom de kluriga tipsfrågorna och bingo på rundan så bjuds man på en vacker naturupplevelse!

 

 

Massor av besökare!

Det var betydligt mer snö här ute än inne i stan, vilket gladde många barn storligen!

Här kan man läsa mer om Karlsnäsgården och dess verksamhet.